VIQ / FAQ

VIQ/FAQ

Very Important Questions / Frequently Asked Questions

Hoe bepaal ik het Risico Bedrag?

Het belangrijk dat er altijd ruimte is voor extra kosten zoals vervangend vervoer en kosten voor recovery.
Op dit moment zijn er stappen van €50000,- en dit kan eventueel in de toekomst worden aangepast.

Is het verplicht om 3 personen aan te brengen?

Het helpt zeker als U drie andere Tesla bezitters kunt aanbrengen om zo sneller het kritische aantal te halen en verder door te groeien.
Bovendien krijgt U voor iedere lid die aantoonbaar is aangebracht een voucher van €299,- die wordt verrekend bij activering.

Hoe kan ik bewijzen dat ik mee doe?

Vanaf het moment dat de start groep 1% van het risico bedrag heeft gestort op zijn eigen daarvoor geopende Triodos-rekening van de stichting kunt U de huidige Casco verzekering opzeggen. Het bedrag kan op ieder moment worden verhoogd (voor het verkrijgen van een hogere dekking) en dient direct te worden aangevuld als er een betaling is gedaan.
 
Hoe kan ik mijn lidmaatschap beëindigen?

Dit kan voor het eind van ieder kalenderjaar d.m.v. het sturen van een email. Uw inleg kunt U dan weer gebruiken voor andere betalingen.

Wat moet ik doen om een schade te melden?

Het formulier op de website, of dat van de APP dient te worden ingevuld en worden voorzien van foto's/data file  en Dash-cam beelden.
(de originelen beelden dienen te worden veiliggesteld!) De claim is 2 weken zichtbaar op de website voor alle leden met een vergoedingsvoorstel.
Als er geen commentaar komt zal direct tot betaling worden overgegaan.
Wat nu, als ik het niet eens ben met de uitbetaling?

Dit zal altijd democratisch worden opgelost en er zullen dan (onafhankelijke) experts worden ingezet. De bedoeling is altijd dat er een goede oplossing
komt die acceptabel is voor een meerderheid van de leden.