Verbinden in Vertrouwen

De non-profit stichting VIQ3.net (in oprichting) is bijna identiek aan de stichting “broodfonds.nl” deze voorziet in inkomen bij ziekte voor ondernemers, door schenkingen van ondernemers die deelnemen. Anders dan in het filmpje wordt uitgelegd, waar ieder zgn. manager het beheer kreeg over de bedragen die waren ingelegd door de 3 aangebrachte leden is er nu gekozen voor een eigenrekening bij Triodos die dit concept ondersteund. Het voordeel hiervan is dat er direct een overzicht is van alle leden en de schenkingen eenvoudig kunnen worden gerealiseerd. Het kapitaal is altijd veilig en aanwezig.

Heeft U nog ideeën hebben over de invulling en uitwerking van dit concept, dan wel Uw medewerking willen verlenen aan deze stichting, neemt U dan a.u.b. contact op middels het contact formulier.

Laten we een systeem creëren waarbij de leden volledige controle hebben, zodat deze relaxed kunnen zijn, ook als het even niet mee zit. Een systeem dat niet meer kost dan strikt noodzakelijk is! Met de contributie wordt een klein team ondersteund, die zorgen voor ondersteuning, jaarverslag en afhandeling van schades.
Laten we vooral ook ons zelf scherp houden (gewaarschuwd door systemen) Met een veilige schadevrije rit houdt U het systeem lean! alvast dank daarvoor!